Beogradska filharmonija domaćin “Red Bull Music Academy”

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija domaćin “Red Bull Music Academy”

Jedna od najvećih muzičkih akademija u svetu “Red Bull Music Academy” održaće radionicu u Beogradskoj filharmoniji sutra u 21 sat . Tema “Red Bull Music Academy ” radionice biće muzička produkcija, a o tome će govoriti naši najbolji producenti Zoran Simjanović, Voja Aralica i Boris Krstajić. Domaćini ''workshopa'' biće Pookie, Sevdah Baby i Saša Radosavljević koji će preneti deo svog iskustva sa učešća na “Red Bull Music Academy” iz prethodnih godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Red Bull Music Academy” već 12 godina uspešno širom sveta inspiriše mlade umetnike radionicama i predavanjima koje vode istaknuti svetski muzičari. Ove godine je Beograd domaćin, a svi producenti, vokali, di - džejevi i instrumentalisti su pozvani da se prijave.

Za sve zainteresovane ulaz na predavanje je slobodan, a organizator će obezbediti prevoz do Beograda i nazad. Polazak iz Novog Sada sa parkinga sajma je u 19 sati, a iz Niša iz kluba Scena u 17:30.

- Dolaze dva autobusa, jedan iz Novog Sada i jedan iz Niša sa 40 ljudi koji se bave muzikom. Na samom dešavanju očekujemo oko 150 polaznika - izjavio je za "Blic” Nikola Nedeljković , menadžer projekta.

Prijavljivanje za "Red Bull Music Academy” počelo je 2. februara i trajaće do 4. aprila. Najuspešniji radovi kvalifikovaće se za finalno dešavanje "Red Bull Music Academy" koje će biti održano u Tokiju tokom oktobra i novembra 2011. godine.

Detaljne informacije o prijavljivanju su istaknute na www.redbull.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.