Beograđani, zakažite razgovor sa gradonačelnikom

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani, zakažite razgovor sa gradonačelnikom

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručio je danas građanima sa kojima je razgovarao o problemima koji ih muče da će Gradska uprava nastaviti da im pomaže i da im izlazi u susret.

Foto: Beoinfo

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, nakon više od 10 sastanaka koje je danas održao sa Beograđanima u Skupštini grada, Mali je istakao da su njihovi problemi vezani za razne oblasti, ali da ih je moguće rešiti.

"Javite se, tu sam"

Gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pozvao građane koji imaju probleme koji su u vezi sa funkcionisanjem grada ili javnih preduzeća da se jave. "Ja ću nastaviti da razgovaram sa njima makar jednom mesečno. Važno je da sistem radi, a u slučajevima kada on zakaže, građani mogu da se jave meni, gradskim sekretarima ili većnicima", poručio je Mali.

Mali je precizirao da je su se građani žalili na funkcionisanje javnih preduzeća, na probleme sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, na vrtiće u gradu...

"Neki problemi su odmah rešivi, za neke je potrebno malo više vremena, ali već danas smo aktivirali sve činioce koji su potrebni kako bi se oni prevazišli. Građani su veoma zadovoljni, a naš posao i jeste da im pomažemo i rešavamo njihove probleme", rekao je Mali.

Građani mogu da zakažu sastanak sa gradonačelnikom, gradskim većnicima ili sekretarima preko "Beokom servisa" na telefone 0800-11-00-11 i 3090-007 ili mejlom na beokom.akcija@beograd.gov.rs.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Siniša Mali primao građane u Skupštini grada

Izvor: Studio B, 04.Maj.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali danas je u Skupštini grada razgovarao sa građanima Beograda, kako bi im pomogao da reše probleme. ..Nakon više od 10 sastanaka koje je danas održao sa Beograđanima, Siniša Mali je istakao da su njihovi problemi vezani za razne oblasti, ali da ih je moguće...

Nastavak na Studio B...

Skupština grada: Beograđani "oči u oči" sa gradonačelnikom

Izvor: Blic, 04.Maj.2015

Gradonačelnik Siniša Mali danas je u Skupštini grada razgovarao sa građanima Beograda koji su mu iznosili probleme sa kojima se suočavaju u prestonici. Mali navode da su ovakvi sastanci postali već praksa i da će se održavati i ubuduće bar jednom mesečno, pozivajući građane da se jave...Nakon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.