Beograđani, pažnja - pada drveće!  FOTO

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani, pažnja - pada drveće! FOTO

JKP "Zelenilo-Beograd" saopštilo je da su, zbog snega koji u Beogradu neprestano pada već više od dva dana, njegove ekipe u toku jučerašnjeg dana i noći sanirale prelomljena stabla i grane na 103 lokacije širom Beograda.

Foto: BETAPHOTO/ZELENILO BEOGRAD/EV

Radnici JKP "Zelenilo-Beograd" i danas nastavljaju da na širem području grada otklanjanju posledice koje je sneg izazvao i intervencije su u toku na više lokacija u gradu.

"Sneg koji u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pada neprestano 48 sati doveo je do formiranja snežnog pokrivača od 40 centimetara. Iako radnici 'Zelenila', svakoga dana, tokom cele godine, vrše redovne mere nege na stablima, sada, usled težine vlažnog snega koji se zadržava na krošnjama, dolazi do preloma grana ili stabla", rekao je Dražen Tica, direktor Sektora javnih zelenih površina JKP "Zelenilo-Beograd".

"Zelenilo" je intervenisalio u ulici Kneza Višeslava, zatim na uglu ulica Braća Baruh i Visokog Stevana, kao i u ulicama Jove Ilića, Vodovodskoj, Svetozara Markovića, Prote Mateje, Siminoj, Visokog Stevana i Krunske, gde su stabla ili grane padale na kolovoz, a ekipe su u najkraćem roku izašle na teren i omogućile ponovno neometano odvijanje saobraćaja.

Na nekoliko lokacija zabeležena je šteta na parkiranim automobilima, na koje su pale polomljne grane ili stabla.

Očišćene ulice prvog prioriteta, ali biće minus osam

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zelenilo-Beograd uklonilo polomljene grane i stabla na 103 lokacije

Izvor: Beta, 16.Dec.2018

Javno komunalno preduzeće "Zelenilo-Beogrаd" saopštilo je da su u protekla 24 sata ekipe operаtivnog timа zа hitne intervencije uklonile stаblа i grаne koje su se polomile pod težinom snega nа 103 lokаcije u prestonici.U saopštenju to komunalno preduzeće najavilo je da će nastaviti da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.