Beograđani nahvatajte vodu, jer od ponedeljka...

Izvor: Mondo, 09.Sep.2017, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani "nahvatajte" vodu, jer od ponedeljka...

Stanovnici beogradskih opština Voždovac, Novi Beograd, Zvezdara i Palilula tokom iduće sedmice povremeno će biti bez vode zbog radova na vodovodnoj mreži.

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

Kako je saopštilo JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, na Zvezdari i Paliluli u ponedeljak od 8 do 22 časa bez vode biće potrošači u Ulici kraljice Marije između Bulevara kralja Aleksandra i Ulice Starine Novaka, kao i potrošači u Ruzveltovoj ulici između ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kraljice Marije i Dimitrija Tucovića.

Na Voždovcu će u utorak od 8.30 do 14 časova bez vode ostati potrošači u Ulici Rada Neimara.

Beogradski vodovod - biće i kažnjavanja

Na Novom Beogradu će od ponedeljka do subote povremeno zbog ispiranja vodovodne mreže biti prekidano snabdevanje vodom ili će biti umanjen pritisak od 22 do 6 časova.

Planirano je da se vodovodna mreža u ponedeljak ispira u blokovima 37, 38, 39 i 28, potom u utorak u blokovima 21 i 22, dok će se u sredu radovi izvoditi u blokovima 29,30, 31 i 32.

Dodaje se da će u četvrtak mreža biti ispirana u blokovima jedan, tri, četiri, 33 i 34, a u petak u blokovima 23, 24, 19 i 19A.

Za najuže potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a iz vodovoda su apelovali na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.