Beograđani će za sve probleme zvati jedan broj

Izvor: B92, 27.Dec.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani će za sve probleme zvati jedan broj

Javna komunalna preduzeća u Beogradu više neće imati svoje kol-centre, već će postojati centralizovani kol-centar.

Za svaki problem u gradu građani će zvati jedan jedini broj.

To su danas odlučili odbornici Skupštine grada Beograda usvajanjem informacije o aktivnostima u cilju organizovanja objedinjenog pozivnog centra Grada Beograda.

"Tako ćemo saznati na šta se gradjani žale, koliko su brzo dobili odgovor na postavljeno pitanje i da li su pojedina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preduzeća dostavila odgovor na vreme. Na osnovu tih informacija, postojaće i sankcije za preduzeća", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Naveo je da će jedinstveni kol-centar biti pod upravom Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.