Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd uz Banjaluku: "Srce za Davida" (FOTO)

Na platou ispred Filizofskog fakulteta održava se skup podrške roditeljima ubijenog mladića Davida Dragičevića "Srce za Davida".

Na taj skup pozvala je inicijativa “Ne davimo Beograd”.

Akcija je organizovana nakon jučerašnjeg hapšenja oca i majke Davida Dragičevića.

"Nivo policijske brutalnosti koji smo juče videli u Banjaluci pokazao je da država ne štiti građane već svoje partikularne interese", rekao je za N1 Dobrica Veselinović iz Inicijative >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ne davimo Beograd.

Davor Dragičević, otac koji traži istinu o smrti mladića Davida Dragičevića ubijenog u martu u Banjaluci, prevezen je u jutarnjim satima u sredu iz policijskog pritvora u tom gradu u okružno tužilaštvo gde je ispitan. Nakon toga pušten je na slobodu.

Podrška Beograda Banjaluci! #PravdazaDavida pic.twitter.com/fD5K0V6JL3— građanskeinicijative (@gradjanske) 26. децембар 2018.

#PravdaZaDavida #PravdaZaDzenana #PravdaZaSvuDecu#BanjalukaBeograd pic.twitter.com/6Mu0ktGmcg— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) 26. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srce za Davida u centru Beograda (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Dec.2018

U centru Beograda danas je održan skup podrške za Davida Dragičevića, tragično stradalog 21-godišnjeg mladića iz Banjaluke. Šta Beogradu iz Banjaluke poručuje Dodik...Nekoliko stotina Beograđana okupilo se u 12 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta gde su upalili sveće od kojih je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.