Beograd uložio 123 miliona dinara u dečja odmarališta

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd uložio 123 miliona dinara u dečja odmarališta

Grad Beograd u protekle tri godine u Centar dečjih letovališta i oporavilišta uložio je 123 miliona dinara za unapređenje kvaliteta boravaka dece u odmaralištima na Tari, Goču, Bukulji i Rudniku kroz koja godišnje prođe oko 25.000 mališana.

Grad Beograd koji je vlasnik odmarališta Mitrovac na Tari, Stanišinci na Goču, Bukulja u Aranđelovcu i Rudnik na planini Rudnik u proteklom periodu najviše sredstava uložio je za kupovinu opreme i mašina, tehničko održavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nabavku energenata kao i postavljanje video nadzora u tim objektima.

U 2011. u planu je kupovina nameštaja i posteljine, rekonstrukcija odmarališta na Goču, kao i popravka postrojenja za otpadne vode u Mitrovcu na Tari.

Privredna komora Srbije (PKS) poklonila je kuhinju vrednu 100.000 evra odmaralištu Mitrovac na Tari koji je i najveći objekat sa 620 ležajeva u kome godišnje boravi oko 14.000 mališana.

Ugovor o donaciji u PKS u Beogradu su u četvrtak potpisali gradonačelnik Dragan Đilas i predsednik PKS Miloš Bugarin.

Grad Beograd sa 30 miliona dinara godišnje regresira boravak predškolskih mališana, kao i dece iz osetljivih grupa, odnosno sa invaliditetom, dece iz romskih naselja i socijalno ugoženih porodica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRAD ULOŽIO 123 MILIONA DINARA U DEČJA ODMARALIŠTA

Izvor: Kurir, 19.Jun.2011

BEOGRAD - Grad Beograd u protekle tri godine u Centar dečjih letovališta i oporavilišta uložio je 123 miliona dinara za unapređenje kvaliteta boravaka dece u odmaralištima na Tari, Goču, Bukulji i Rudniku kroz koja godišnje prođe oko 25.000 mališana, saopštila je Gradska uprava...Grad Beograd...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.