Beograd obeležio 100 godina od proboja Solunskog fronta

Izvor: Danas, 15.Sep.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd obeležio 100 godina od proboja Solunskog fronta

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović položio je danas venac na spomenik Neznanom junaku na Avali, povodom stogodišnjice od proboja Solunskog fronta. Članak Beograd obeležio 100 godina od proboja Solunskog fronta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Linta: Srbi su probojem Solunskog fronta doneli mir Evropi

Izvor: RTS, 15.Sep.2018

U organizaciji Nacionalnog saveta Srba u Makedoniji u Bitolju se održava trodnevna Konferencija "Srbi u regionu i Srbija - perspektive". . Delegaciju Srbije u Bitolju predvodi predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu...

Nastavak na RTS...

Obeleženo 100 godina od proboja Solunskog fronta

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović položio je venac na spomenik Neznanom junaku na Avali, povodom stogodišnjice od proboja Solunskog fronta...Mladenović je istakao da je današnji datum izuzetno značajan za istoriju Srbije i srpske vojske. Tačno pre 100 godina, naveo je Mladenović,...

Nastavak na N1 televizija...

Potpredsednik Republike Indije položio venac na Spomenik neznanom junaku

Izvor: Beta Video, 16.Sep.2018, 14:48

BEOGRAD - Potpredsednik Republike Indije Venkaja Naidu položio je danas venac na Spomenik neznanom junaku na Avali u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove (J-2) Generalštaba Vojske Srbije general-majora Ilije Todorova. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.