Beograd na vodi: Planuli stanovi, sad nova prodaja

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na vodi: Planuli stanovi, sad nova prodaja

Krajem februara biće nastavljena prodaja stanova na prostoru budućeg "Beograda na vodi", najavila je danas kompanija "Belgrade Waterfront".

Foto: printscreen

U oglasu objavljenom u današnjim dnevnim novinama precizirano je da 27. februara počinje prodaja stanova u drugom krilu "BW Residences".

"Posle uspešne prodaje prvog krila BW Residences ponovo vam pružamo priliku da postanete vlasnik stana sa najlepšim pogledom u gradu", ističe se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u oglasu.

Prodaja će se sprovoditi u BW galeriji, u Karađorđevoj ulici, od 10 do 15 sati, a prvi posetioci imaće prioritet pri kupovini.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Prijave za kupovinu stanova moguće je izvrišiti i na sajtu belgradewaterfront.com.

Prodaja prvih stanova počela je oktobra prošle godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prodaja novih stanova Beograda na vodi 27.februara

Izvor: Akter, 10.Feb.2016

Krajem februara biće nastavljena prodaja stanova na prostoru budućeg "Beograda na vodi", najavila je danas kompanija "Belgrade Waterfront"..U oglasu objavljenom u današnjim dnevnim novinama precizirano je da 27. februara počinje prodaja stanova u drugom krilu "BW Residences"..."Posle uspešne prodaje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.