Beograd: Pretučen vozač tramvaja 7 na Bulevaru

Izvor: S media, 22.Apr.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Pretučen vozač tramvaja 7 na Bulevaru

U Beogradu su se tokom noći desile tri saobraćajne nesreće u kojima je lakše povređeno pet osoba, a izvršen je i napad na vozača tramvaja u Bulevaru kralja Aleksandra, izjavila je danas Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je ukazala pomoć vozaču tramvaja koji je oko 06.20 sati jutros pretučen u Bulevaru kralja Aleksandra, rekla je Macura i dodala da je vozač tom prilikom zadobio povredu glave, a posle ukazane pomoći prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je u Urgentni centar.

Oboren pešak u Brankovoj ulici

Muškarac uboden nožem na ulici

Noć bez saobraćajnih udesa, najčešći pozivi asmatičara

U saobraćajnoj nesreći u ulici Cara Dušana u Zemunu lakše je povređena jedna trudnica i još dve žene, a u udesu kod kružnog toka u Novom Beogradu takođe je povređena jedna žena, navela je Macura i dodala da je u saobraćajnoj nesreći oko pet sati jutros kod Centralnog groblja lakše povređen jedan muškarac.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 150 puta, od čega 34 puta na javnom mestu, a tokom prethodna 24 sata 290 puta, a 77 na javnom mestu, kazala je Macura.

Ona je najavila da će danas u Beogradu dežurati ukupno 22 lekarske ekipe, a njih 10 će pratiti Beogradski maraton.

Macura je savetovala građanima da ako ne trče, makar izađu u porodičnu šetnju i posmatraju maraton ili da borave u zelenilu.

(Tanjug)

Foto: ekapija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.