Izvor: S media, 31.Dec.2011, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Povređen muškarac u požaru

Tokom prethodne noći dogodilo se osam saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo nastradalih, a u požaru jutros oko šest sati u naselju Altina, muškarac oko 50 godina zadobio opekotine šake, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je navela da je sinoć u Novom Beogradu napadnuta ekipa lekara koja je došla u stan po pozivu, a da je u istom delu grada napadnut i policajac na dužnosti koji je došao na uviđaj saobraćanog udesa, a napao ga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je učesnik saobraćajnog udesa.

Beograd: Jedna osoba povređena u požaru (VIDEO)

Dramatično spašavanje iz požara (VIDEO)

Novi Sad: Teško povređen maloletnik u požaru

U tuči koja se dogodila jutros oko pet sati u Bulevaru despota Stefana, kako je navela Macura, povređen je muškarac star 27 godina koji sa razderotinom glave prevezen u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, dečak star 14 godina zadobio je sinoć opekotine na ruci od petarde i prevezen je u dečju kliniku u Tiršovoj ulici.

Lekari beogradske Hitne pomoći apeluju na gradjane da tokom dočeka Nove godine ne koriste petarde i vatreno oružje.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.