Beograd: Podnete prekršajne prijave protiv tri osobe zbog dimnih bombi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2021, 13:55

Beograd: Podnete prekršajne prijave protiv tri osobe zbog dimnih bombi

Beogradska policija podnela prekršajnom sudu prijave protiv tri osobe koje se sumnjiče da su u ponedeljak popodne zapalili dimne bombe u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda.

"Protiv tri osobe podnete su prekršajne prijave, a radi se na identifikaciji ostalih lica", precizirali su za Tanjug u Birou za informisanje Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nešto posle 18 časova u ponedeljak, 5. aprila, duž cele Knez Mihailove nepoznate osobe aktivirale su više dimnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bombi, zbog čega se celom ulicom raširio gust dim.

Ljudi koji su se u tom trenutku našli u glavnoj beogradskoj ulici počeli su da beže i ulaze u prodavnice, dok se dim nije razišao.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekršajne prijave protiv tri osobe zbog dimnih bombi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2021

BEOGRAD - Beogradska policija podnijela prekršajnom sudu prijave protiv tri osobe koje su osumnjičene da su u ponedjeljak popodne zapalili dimne bombe u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Beograd: Podnete krivične prijave protiv tri osobe koje su zapalile dimne bombe

Izvor: B92, 06.Apr.2021

Policija u Beogradu podnela je prekršajnom sudu prijave protiv tri osobe koje se sumnjiče da su u ponedeljak popodne zapalili dimne bombe u centru Beograda...Protiv tri osobe podnete su prekršajne prijave, a radi se na identifikaciji ostalih lica, precizirali su u Birou za informisanje Ministarstva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.