Beograd: Crtali u snegu UČK, odmah uhapšeni!

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Crtali u snegu UČK, odmah uhapšeni!

Trojica Albanaca, koja su u noći između 6. i 7. januara u Beogradu ispisala simbole terorističke OVK u snegu na automobilima, kažnjena su sa po 55 dana zatvora.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Policija je zbog ovog skandala, koji je u osvit Božića uznemirio meštane Mirijeva, reagovala i odmah uhapsila mladiće Iba Bajramaja (20) i Špresona Bajramaja (22) iz Beograda i Daniela Krijezija (25) iz Prizrena.

Oni su prethodno u pomenutoj noći između >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pravoslavnog Badnjeg dana i Božića, pokušali zvoneći građanima na vrata stanova da od njih izmame neki novac, pa su izrevoltirani odlučili da po kolima u snegu ispisuju pomenute simbole.

Oni su u Mirijevu u Ulici Koste Nađa u snegu na desetinama parkiranih vozila ispisali "UČK" (OVK), zbog čega su uplašeni građani odmah pozvali policiju.

Sudija ih je osudio za prekršaj drsko i nepristojno ponašanje koje je dovelo do uznemirenja građana" na po 30 dana, a za "prosjačenje" na po 20.

Pošto kod sebe nisu imali lične karte, sudija im je izrekao novčanu kaznu od po 5.000 dinara, ali kako nisu imali da plate, ta kazna im je zamenjena sa po pet dana zatvora, precizirao je za Tanjug predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović.

Oni su kako je dodao, osuđeni po težem stavu zakona, jer su delovali kao grupa.

Nakon hapšenja, policija je mladiće privela sudiji za prekršaje koji im je izrekao kaznu zatvora.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.