Beočin čeka šerifa, i kauboj među političarima

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beočin čeka šerifa", i "kauboj" među političarima

Beočin -- Posebnu draž predizbornoj kampanji dali su lokalni političari, s originalno osmišljenim kampanjama. Jedan od njih se u Beočinu predstavio kao kauboj.

“Gađaj u šesticu” i “Beočin čeka šerifa” neke su od predizbornih poruka, u stilu Divljeg zapada, ispisanih na plakatima, kojima su oblepljena beočinska stabla.

Goran Kalabić Kalaba, odeven kao revolveraš, s kaubojskim šeširom na glavi, pozvao je birače da glasaju za njega.

“Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatram da je ovo kaubojska država i da se naroda samo sete pred izbore, da li će im dati hiljadu-dve dinara, nije ih briga za narod i to je čista laž da se samo bore za ovaj narod”, rekao je on.

Četvrti put se kandiduje, kako kaže, sam protiv svih. Potpise za listu je, kao i svaki prethodni put, sakupio u rekordnom roku, za svega nekoliko sati.

“Narod se boji, ja ne znam čega se boji. Ja kad sam sad skupljao potpise, kažu, svi će glasati, ali boje se. Čega se boje, da li mu radi neko u opštini, u fabrici, da ne bude viđen na spisku, ne znam čega se narod boji, šta ima da se boji. Gledajte, nemaju hleba da jedu, u ovom Beočinu narod umire, svaki dan dvoje-troje umre, ovde nas zagađuju, a niko se ne bori”, naglasio je ovaj kandidat za odbornika.

Kalabićevu nesvakidašnju kampanju primetili su i njegovi politički protivnici, a Beočinci različito komentarišu Kalabićevu kaubojsku kampanju.

Kalabić je rešio da simbolično promoviše red, rad, disciplinu i neustrašivost. Koliko će u tome imati uspeha znaće za nekoliko dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.