Bentli proizvodi i luksuzne laptopove

Izvor: Blic, 23.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bentli proizvodi i luksuzne laptopove

Britanski proizvođač luksuznih automobila Bentli ove jeseni će na tržište izbaciti laptopove sa belim zlatom, u vrednosti od 10.000 funti (12.669 evra), saopštila je ta kompanija.

Svega 250 kompjutera ručne izrade, nazvanih Ego for Bentli, naći će se u prodaji širom sveta. Njihova spoljašnjost će u potpunosti biti obložena kožom koja će moći da se ukomponuje sa enterijerom automobila.

Unutrašnjost kompjutera će biti ponuđena u nekoliko nijansi koje će biti u skladu sa karoserijom automobila. Ručka laptopa je napravljena po uzoru na kvaku Bentlija, a kompjuter će između ostalog imati "blutut", bežični internet i kameru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.