Ben: Jubilarni 50. gol protiv Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 16:23

Ben: Jubilarni 50. gol protiv Evrope

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben, sa dva pogotka protiv Spartaka došao je do 49 golova u crveno-belom dresu, a jubilarni 50. najavljuje za utorak i meč protiv Evrope sa Gibraltara na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Utakmica protiv Spartaka bila je "luda" za mene jer sam promašio penal, postigao dva gola, a i skrivio sam penal. Veoma zanimljivo, ali najvažnije je da smo osvojili bodove", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Ben za klupski sajt.

Reprezentativac Komorskih ostrva istakao je da voli da igra na poziciji centralnog napadača, kao što je to bilo protiv Subotičana.

"Gde god me trener postavi na terenu trudim se da pomognem ekipi. Juče sam bio špic i to mi je naravno mnogo lakše, jer sam bliži golu, imam mnogo više prilika da postignem pogodak i ne trčim mnogo kao kada igram na poziciji krila. Ipak, ako trener odluči da ću igrati po strani takođe ću biti srećan".

Sledeći izazov je Evropa sa Gibraltara i prilika za jubilarni 50. gol.

"Na svakoj utakmici pokušavam da postignem gol i pomognem timu, to mi je na pameti. Kada god dođe gol biće dobro. Pedeseti gol je zaista neverovatna brojka za mene, posebno u ovako velikom klubu. To znači da ću ući u istoriju tima i to će biti jako lepo za mene jer sam ovde gotovo tri godine i to je veliko dostignuće", poručio je Ben.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ben: 50. gol već na sledećem meču

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2020

Fudbaler Crvene Zvezde El Fardu Ben rekao je danas da je zadovoljan zbog ostvarene još jedne pobede u domaćem prvenstvu, ali je istakao da se nada da će crveno-beli tako nastaviti i u Evropi...Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče ekipu Spartaka sa 3:2, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije..."Kada...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.