Belivukova četvorka se brani ćutanjem VIDEO

Izvor: B92, 19.Nov.2021, 21:52

Belivukova četvorka se brani ćutanjem VIDEO

Četiri pripadnika organizovane kriminalne grupe saslušani su u juče povodom sumnji da su učestvovali u ubistvu Nikole Mitića. Branili su se - ćutanjem.

Od okrivljenih za tesko ubistvo očekuje se svakako da se brane, ali javnost ponajmanje očekuje da to bude cutanjem kako su to ucinili Grek, Lalić, Budimir i Tešic, koji su Mitića navodno ubili po nalogu Velje Nevolje i Marka Miljkovića.

Zorica Dobračinin NIkodinović, advokat, izjavila je da odbrana ćutanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije neoubičajena.

"Svaki okrivljeni ima pravo da izabere način odbrane koji mu najviše odgovara.

Ipak, ona je istakla da je pravilo da o tome odlučuje advokat.

"Pravilo je da branilac osmisli najbolji način odbrane. Može da iznese potpunu odbranu, delimičnu odbranu ili da se brani ćutanjem. Odbrana ćutanjem ne mora da bude nista loše."

Ona kaže da je imala slučajeve gde je odbrana ćutanjem bila najbolje rešenje.

"Imala sam jako lose optuznice koje su prošle dobro jer sam shvatila da je najbolje da se branim ćutanjem."

Opširnije u videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.