„Bela lađa“: Ćirko  se vraća kod Šojića

Izvor: Blic, 14.Mar.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Bela lađa“: Ćirko se vraća kod Šojića

U večerašnjoj epizodi “Bele lađe” batler Ćirko se vraća svom starom poslodavcu Šojiću, ne znajući da je upravo on osujetio njegov prelazak kod Petričevića, direktora banke. „Šojić je vezan za Ćirka. Odgovaraju mu ljudi koje ne plaća i s kojima ne uspostavlja pošten ljudski odnos“, kaže Aleksandar Dunjić, koji u popularnoj seriji igra batlera.

Na pitanje da li se između njih dvojice vremenom uspostavila neka vrsta patološke povezanosti, kao u lošim brakovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji ipak opstaju, Aleksandar kaže da njegov lik Ćirko sasvim sigurno želi da napusti Šojića.

– Ćirko je dugo kod sebe gušio nezadovoljstvo, trpeo je i svašta podnosio. Tek nedavno je počeo da se opire Šojiću i mislim da je sada potpuno sazrela situacija za njegov odlazak. Šojić ne spada u ljude kojima se on divi, s kojima bi želeo da bude dugo ili trajno u društvu. S njim je silom prilika jer mu je potreban posao – priča Dunjić, i objašnjava da Siniša Pavić piše seriju koja je veoma realistična, pa tako ni u „Beloj lađi", baš kao ni u realnom životu, nije lako naći dobar posao. Zbog toga nesrećni Ćirko pristaje na sve.

Za razliku od njegovog batlera, predsedniku Stranke zdravog razuma ovakav odnos potpuno odgovara.

– Šojiću odgovara da sarađuje s ljudima koje ne mora da plaća i koji mu se uz to ne suprotstavljaju. On je nepošten čovek, ne samo kada je reč o novcu već u jednom širem, ljudskom odnosu – kaže Aleksandar.

U večerašnjoj epizodi jedini radostan događaj za Šojića biće povratak Ćirka. Sve ostalo će mu krenuti nizbrdo. Finansijeri mu otkazuju podršku jer je izgubio u TV duelu sa Blaškom. A da nevolja nikada ne dolazi sama, pokazuje i pojavljivanje Micike, koja stiže kod Šojića sa namerom da naplati dug"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.