Bekam se stidi svoje seksi reklame

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam se stidi svoje seksi reklame

Dejvid Bekam je priznao da ga je bilo sramota kada je njegova seksi reklama za donji veš bila prikazana na "Super Boulu".

Fudbalski as koji je snimio reklamu za donje rublje modnog brenda "H&M", a koja je prvi put javno emitovana na Super Boulu kaže da je istu gledao sa 20 prijatelja i porodicom i da mu je bilo neprijatno.

- Ja sam veoma stidljiv. Pratio sam Super Boul u prostoriji u kojoj je bilo oko 20 ljudi, a onda je počela reklama, stvarno nisam znao gdje da gledam. Bilo je neprijatno. Deci se dopalo ali i njima je bilo neprijatno jer je u sobi bilo drugih ljudi. Dok smo snimali nije nas bilo mnogo u studiju, pa je bilo prilično lako - izjavio je Bekam.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.