Beč: Nađeno raskomadano telo Srbina

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč: Nađeno raskomadano telo Srbina

Beč -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je u Beču pronađeno telo srpskog državljanina Milenka Marinkovića (57).

Dačić je novinarima kazao da još nema detaljnih informacija da li je reč o nasilnoj smrti ili samoubistvu.

On je dodao da srpska policija očekuje zvanični izveštaj kolega iz Beča o tom slučaju.

Austrijska policija saopštila je ranije da raskomadano telo muškarca, koje je pronađeno u četvrtak u Bečkoj šumi, pripada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpskom državljaninu Milenku M. (57).

Obdukcijom je utvrđeno da je muškarac umro usled jakih udaraca u predelu glave, a policija je objavila da su mu odsečene obe noge.

Trup leša uvijen u paket pronašao je jedan šetač u šumi u blizini mesta Gablic, posle čega je telo identifikovano na osnovu otisaka prstiju. Nestanak Marinkovića, koji je živeo u sedmom bečkom okrugu, prijavila je supruga 30. marta ove godine.

Objavljeno je da ubistvo nije izvršeno na mestu gde je pronađen leš, kao i da policija nakon organizovane potrage još nije pronašla vozilo Marinkovića.

Prema saznanjima medija, on je suprugu tog dana ujutru odvezao na posao, a potom je, prema rečima udovice, iz kuće uklonio pokvarenu veš-mašinu, pošto je trebalo da stigne nova.

Dostavljači nikoga nisu zatekli kod kuće, a Marinković se nešto kasnije nije pojavio ni na ugovorenom sastanku sa jednim poznanikom. Oko 21.30 žena je odlučila da prijavi nestanak svog supruga policiji.

Policija je apelovala na građane da pomognu u rasvetljavanju zločina i rekonstrukciji nestanka ubijenog muškarca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milenko M. iskasapljen u Beču

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012

Austrijska policija pronašla je trup muškarca u Bečkoj šumi u jednom paketu, kome su bile odsečene noge..BEČ - Austrijska policija identifikovala je telo muškarca, koje je pronađeno u Bečkoj šumi u četvrtak u blizini mesta Gablic, a u pitanju je srpski državljanin Milenko M. (57)...On je...

Nastavak na Kurir...

Leš srpskog državljanina pronađen u Bečkoj šumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2012

BEČ -..Austrijska policija identifikovala je telo muškarca, koje je pronađeno u Bečkoj šumi u četvrtak u blizini mesta Gablic, a u pitanju je srpski državljanin Milenko M. (57)...On je živeo u sedmom bečkom okrugu, a njegov nestanak je prijavila supruga 30. marta ove godine, saopštila je policija...Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ubijeni u Beču srpski državljanin

Izvor: medio.rs, 30.Apr.2012

Austrijska policija identifikovala je telo muškarca, pronađeno u Bečkoj šumi u četvrtak u blizini mesta Gablic, u pitanju je srpski državljanin Milenko M.(57).

Nastavak na medio.rs...

Mrtav Srbin u bečkoj šumi!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2012

Milenku Marinkoviću iz sedmog bečkog okruga odsečene obe noge, a paket sa trupom našao slučajni prolaznik.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.