Bebi-bum na domaćoj estradnoj sceni

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi-bum na domaćoj estradnoj sceni

Godina za nama donela je radost porodicama mnogih javnih ličnosti, a mnoge druge porodice takođe očekuju prinove već početkom 2012.

Krajem septembra porodila se pevačica Ana Stanić. Ona i njen suprug Momčilo Lavrnić dobili su dečaka, kome su nakon višednevnog razmišljanja dali ime Vuk. - Život mi se iz korena promenio u najlepšem mogućem smislu. U svom sinčiću uživam svaki sekund - kaže Ana.

Mlada glumica Mirka Vasiljević postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je majka pre dva meseca, a sa svojim dugogodišnjim dečkom, fudbalerom Vujadinom Savićem za sina prvenca je odabrala ime Andrej.- Do sada nisam spoznala lepši osećaj nego kada sam od Boga dobila svoj dar - kaže Mirka, koja se porodila u Bordou, u Francuskoj.

Popularni reper Dalibor Andonov Gru dobio je polovinom novembra drugog sina.

Njegova supruga Danica donela je na svet Relju, koji će pored četvorogodišnjeg brata Vuka postati omiljeni član porodice.

Manekenka Bojana Stojković, supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića, u aprilu je postala majka sinu Lavu.

Skladan brak narušen je kada je počelo da se šuška o preljubama.

Glumac Milan Kalinić i njegova žena Sandra dobili su polovinom jula sina kome su ponosni roditelji dali ime Vuk.

Ovaj par već ima ćerkicu, trogodišnju Teu koja se najviše obradovala bratu Vuku.

Glumica Kalina Kovačević i njen suprug - fudbalski agent Rade Ćaldović početkom jula su postali roditelji male Mione.

Kalina i Rade venčali su se početkom godine, a glumica je istakla da želi da Miona dobije braću i sestre.

Voditelj i urednik „Jutarnjeg programa” na Televiziji „Pink” Srđan Predojević postao je u maju po drugi put otac.

Njegova supruga Mirjana Lazarević rodila je ćerku kojoj su dali ime Sofija. Bračni par već ima dvogodišnjg sina Stefana.

Voditeljka i pevačica Nina Radulović, koje će se kao domaćin pojavljivati u programu "Trenutak istine", i njen suprug, poznati glumac Branislav Lečić dobili su početkom aprila sina Lava.

Branislav iz prethodnog braka ima dvoje dece iz prethodnog braka, a Nini je ovo prvo dete.

Naš poznati košarkaš Darko Miličić koji igra za Minesotu dobio je ćerku u i tako postao otac drugi put.

Njegova supruga Zorana porodila se početkom marta u Mineapolisu, a poznati par već ima sina Lazara.

Ivica Dragutinović, bivši fudbalski reprezentativac Srbije i štoper čačanskog borca i španske Sevilje, polovinom decembra postao je otac treći put.

Njegova supruga, Belgijanka Selin na svet je donela devojčicu Viktoriju.

Biljana Radeka Šeparović, voditeljka „Nacionalnog dnevnika" Televizije „Pink" početkom oktobra rodila je prvo dete. Ona je u porodilištu beogradske bolnice "Dragiša Mišović" donela na svet devojčicu Ivu koju je, kako kaže, dugo priželjkivala.

Irena Spasić, voditeljka šoua „48 sati svadba” Irena Spasić je krajem maja postala majka. Na svet je donela devojčicu, kojoj je dala ime Nera.

Irena i njen suprug Dragan Stojanović venčali su se u novembru prošle godine u emisiji „48 sati svadba".

Miloš Milovanović, poznati voditelj Jutarnjeg programa Televizije B92, a nekadašnji novinar Studija B i bivše Televizije BK, početkom oktobra je dobio sina.

Prvom muškom detetu u porodici ponosni roditelji su dali ime Vuk.

U 2012. se takođe očekuju brojne prinove u estradnom svet. Jelena Tomašević će se, na primer, prvi put poroditi u januaru, Emina Jahović očekuje drugo dete krajem februara, a u februaru će takođe majke postati i Severina Vučković i

Jelena Jakovljević.

Povezane vesti: Problematična holivudska deca Andželina Žoli: Govorim deci da su usvojena U selu kod Prokuplja rođena prva beba posle 36 godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.