Beba preminula pošto je otac bacio na fotelju

Izvor: Mondo, 02.Dec.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba preminula pošto je otac bacio na fotelju

Četvoromesečni dečak iz Sarajeva preminuo je nakon što ga je otac, izrevoltiran plačem, bacio na fotelju sa drvenim držačima

Foto: MONDO/Samir Cacan

Četvoromesečni dečak iz Sarajeva preminuo je u subotu usled udarca u glavu, i to nakon što ga je otac Eldar Leđen, izrevoltiran plačem, bacio na fotelju sa drvenim držačima.

Ovo je za Klix.ba potvrdio i patolog Hamza Žujo, kazavši da je obdukcija pokazala da je smrt nastala udarcem u glavu deteta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Udar tupine je bio koban za mališana", kazao je Žujo.

Omar Mehmedbašić, advokat osumnjičenog Leđena kazao je da njegov klijent nije imao nameru da ubije svoje dete.

"Moj klijent nije želio ovakav ishod, plakao je za svojim detetom i zvao Hitnu pomoć. Radi se o tome da je ostao sam sa detetom koje je bilo gladno i on je pokušavao da ga nahrani. Međutim, dete nije htelo i on ga je bacio na fotelju. Međutim, ta fotelja je imala drvene držače u koje je dete udarilo", kazao je Mehmedbašić.

Podsećamo, beba je preminula u subotu u sarajevskom naselju Švrakino Selo kada je na intervenciju pozvana i služba Hitne medicinske pomoći. No lekari, uprkos reanimaciji nisu uspeli da ožive mališana. Tada je sa njim u iznajmljenom stanu u ulici Avdhe Hodžića bio njegov otac, Eldar Leđen dok je majka deteta Indira P. bila na poslu.

Hitnu pomoć je, nakon što dete nije reagovalo, pozvao otac Eldar Leđen, a koji je čuvao sina dok je njegova supruga radila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.