Beba osuđen za klevetanje Ace Tomića

Izvor: TvojPortal.com, 09.Dec.2011, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba osuđen za klevetanje Ace Tomića

/vesti online/ Bivši šef biora Vlade Srbije Vladimir Beba Popović osuđen je na novčanu kaznu od 150.000 dinara zbog klevete protiv bivšeg šefa vojne obaveštajne službe Ace Tomića na mitingu Liberalno demokratske partije.

Aco Tomić zbog hapšenja u "Sablji" već naplatio šest miliona dinara

Sud je Popovića proglasio krivim jer je izneo neistine na završnoj izbornoj konvenciji LDP-a u Centru "Sava", 14. januara 2008. godine, koju je prenosila Televizija "Pink", >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << a koje su mogle da naškode Tomićevoj časti i ugledu.
Popović ima pravo da na ovu presudu uloži žalbu Apelacionom sudu u roku od 15 dana pošto primi pisani otpravak presude. Međutim, ovom postupku preti apsolutna zastarelost 28. januara 2012. godine, tako da je pitanje da li će ona moći da se izvrši.
Tomić je tužio Popovića zbog navoda "...Neka neko od onih koji tvrde da je glas njemu (Tadiću) nastavak Zoranove politike kažu da će i dalje našim parama davati finansijske nagrade Zoranovim ubicama kako to ovih dana čini njegov ministar pravde nagrađujući jednog od glavnih organizatora ubistva Acu Tomića...".
Opširnije

Srbijavladimir beba popovicosudjen novcanoklevetanje ace tomica

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.