Bazeni: Dva dana besplatnog plivanja za đake

Izvor: Press, 01.Jul.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazeni: Dva dana besplatnog plivanja za đake

Usled loših vremenskih uslova i nemogućnosti da se u sredu, 24. juna, realizuje besplatan dan plivanja na bazenima za učenike osnovnih i srednjih škola, na predlog Sekretarijata za sport i omladinu uveden je novi termin, četvrtak 2. jul.
Foto:Kurir.rs
Školarci će besplatno u četvrtak moći da koriste bazene u sportskim centrima: Ustanovi za fizičku kulturu SRC "Tašmajdan", Zavodu za sport i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << medicinu sporta RS "Košutnjak", Sportskom centru "Olimp - Zvezdara", Ustanovi za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture SRC "Ljubomir Ivanović Gedža", Sportsko-poslovnom centru "Novi Beograd", SC ,"Banjica" i JPSKC "Obrenovac".
Tokom letnjeg raspusta učenici besplatno mogu samo sredom da koriste bazene.
Kako to nisu mogli da učine 24. juna, omogućeno im je da, pored 1. jula, to urade i 2. jula.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Besplatan ulaz na obrenovačkim bazenima danas

Izvor: Danas, 02.Jul.2015, 10:42

Učenici osnovnih i srednjih škola danas će uz đačku knjižicu besplatno moći da se kupaju na bazenima JP SKC äObrenovac". Od sledeće nedelje za sve đake ulaz će biti besplatan svake srede. Radno vreme bazena je od 10 do 19 časova. Cena celodnevne ulaznice je 210 dinara, a za decu do sedam...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.