Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać se izvinio zbog carinskog prekršaja

Funkcioner Stranke slobode i pravde Marko Bastać izvinio se javnosti, stranačkim kolegama i svima u Savezu za Srbiju zbog carinskog prekršaja koji je načinio kada je pokušao da u Srbiju unese više novca nego što je zakonski dozvoljeno.

"Svestan sam da deo javnosti neće verovati, na meni je da se nosim sa tim, napravio sam grešku", izjavio je Bastać u razgovoru za list Danas.

Kako je naveo, pet minuta nakon što je napustio aerodrom na koji je sleteo u Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << usledio je poziv novinara Kurira.

"Dva dana pre toga (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić je na nacionalnoj frekvenciji izjavio da ja putujem u Dubai. Kako sam prešao carinu tako me je zvao Kurir. Vučić i njegovi mediji znaju gde se krećem, puštaju moje fotografije samo zato što radim sve što radim. To vam je danas Srbija", ocenio je on.

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać napisao je u nedelju na svom Tviter nalogu da je prilikom ulaska u Srbiju napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno.

Zakonom je dozvoljeno da se u Srbiju unese najviše 10.000 evra, a Bastać je kazao da to nije znao i da je imao nešto više od te sume.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.