Barselona potrošila 40 miliona na igrača iz Kine

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona potrošila 40 miliona na igrača iz Kine

Igrač koga je Barselona "jurila" čitav prelazni rok na kraju i dolazi u njihove redove...

Barsa je ostala bez najboljeg Brazilca, u pregovorima je sa drugim, a na kraju je treći potpisao!

Vezista Paulinjo (28), koji ima dvogodišnje iskustvo igranja u jakoj Premijer ligi i koji je prethodne dve godine ipak proveo u dalekoj Kini, postaće novi fudbaler Barselone nakon što je španski klub dogovorio da ga transfer vredan 40 miliona evra.

Ovu vest objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su vodeći španski i engleski listovi i deluje da je posao "već završen", a u narednim danima, pre početka Primere, on bi trebalo da bude i predstavljen na "Kamp Nou".

Žoze Paulo Bezera Masijel Žunior, kako glasi puno ime ovog igrača, profesionalnu karijeru je počeo u litvanskom Vilnjusu 2006. godine, da bi preko poljskog Lođa stigao do domovine Brazila. Tamo se proslavio igrajući za Korintijans, da bi 2013. godine stigao u Totenhem za koji je odigrao 45 mečeva i dao šest golova. Za kineski klub je za dve godine odigrao 63 meča i dao 17 golova.

Ovaj potez uprave Barselone znači i da Barsa odustaje od veziste Nice Žan-Mišela Serija, kog je preporučio Ćavi.

Pred Paulinja, Barselona je angažovala njegovog sunarodnika Marlona (4.5 miliona funti), Đerara Delofeua (10) i Nelsona Semeda (27.5)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa dovela "zakletog" Madridistu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2017

Španija će imati o čemu da piše...Uskoro se očekuje i zvanična potvrda transfera Paulinja u redove Barselone, a u međuvremenu je procureo njegov "tvit" koji bi mogao da utiče na njegov doček kod navijača na Kamp nou...Tokom jednog duela između Barselone i Real Madrida, pre četiri godine Paulinjo...

Nastavak na Sportske.net...

Ovo zovemo loš posao, i Poljaci će uzeti pare od Barse, Totenhem neće! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 14:22

Kakav propust!..Brazilac Paulinjo je na putu za Barselonu i u ponedeljak će biti predstavljen na Kamp nou...Mnogi nisu verovali da će Barsa dovesti igrača koji je pre dve godine napustio Totenhem za 12 miliona evra, ali sada kada se to zaista dešava, upravo je londonski klub ostao kratkih rukava...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.