Barselona: Trajekt udario u kran u luci

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona: Trajekt udario u kran u luci

Madrid -- Trajekt je u sredu udario kran u luci u Barseloni nakon čega se brod zapalio, ali srećom u nezgodi niko nije povređen.

Vatra je ugašena nekoliko sati kasnije, saopštila je vatrogasna služba na Tviteru, javio je AP.

U gašenju požara učestvovalo je više desetina vatrogasnih vozila. Portparolka lučkih vlasti saopštila je da su iz broda ispala četiri kontejnera koja su se zapalila a od kojih su neki sadržali opasne hemikalije što je aktiviralo alarm >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za uzbunu, ali posledica po okolinu nije bilo.

Italijanska kompanija u čijem je vlasništvu trajekt objavila je da brod nije mogao da pristane zbog jakog vetra i morskih struja pa je potom udario u kran.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

INCIDENT U BARSELONI Trajekt udario u kran u luci, nema povređenih (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Nov.2018

Trajekt je u sredu udario kran u luci u Barseloni nakon čega se brod zapalio, ali srećom u nezgodi niko nije povređen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.