Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2024, 10:46

Banke u BiH za tri mjeseca zaradile 230 miliona KM

SARAJEVO, BANJALUKA - Banke u Federaciji BiH su u prvom kvartalu ove godine imale dobit od 174,3 miliona KM, što je više za 29,2 odsto u odnosu na isti kvartal prethodne godine, dok su banke u Republici Srpskoj imale istu dobit kao 2023. godine i ona je iznosila oko 55,5 miliona KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U FBiH vrijednost prodaje i otkupa poljoprivrednih proizvoda 106,8 miliona

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2024

SARAJEVO - Ukupna vrijednost prodaje poljoprivrednih proizvoda vlastite proizvodnje poljoprivrednih preduzeća i zemljoradničkih zadruga i otkupa poljoprivrednih proizvoda od porodičnih poljoprivrednih proizvođača u prvom tromjesečju 2024. godine iznosi 106.823.178 KM, što je umanjenje za 0,1 ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.