Banjaluka: Pokušaj krađe bankomata

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Pokušaj krađe bankomata

Banjaluka -- Četiri maskirana lopova, uz pomoć putničkog vozila, demontirala su i pokušala da ukradu bankomat "NLB Razvojne banke" u Kotor Varoši.

Dok su bežali od policije ispalili su i više hitaca, ali niko nije povređen.

Pokušaj krađe bankomata dogodio se prošle noći, lopovi su pucali na policiju iz automobila bežeći s bankomatom, ali su ga na kraju ostavili na ulici, potvrđeno je iz Centra javne bezbednosti Banjaluka.

O ovom slučaju obavešteno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Okružno tužilaštvo Banjaluke, a policija je izvršila uviđaj, prenosi Fena.

Kako su nedavno pisali lokalni mediji, u BiH deluje organizovana grupa pljačkaša čija je specijalnost kradja bankomata, a policija za njima bezuspešno traga još od 2009. godine.

Prethodna pljačka počinjena je pre oko mesec dana u Banjaluci, a pre toga su bankomati ukradeni, na skoro identičan način, u Doboju, Skender-Vakufu, Omarskoj i Novoj Topoli.

Lopovi koriste automobile i čelične sajle i na taj način istrgnu bankomat, odnoseći ga zakačenog za automobil.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušali da ukradu bankomat pa pobegli

Izvor: Akter, 24.Dec.2013

Četiri maskirana lopova, demontirala su i pokušala da ukradu bankomat u Kotor Varoši, a dok su bežali od policije ispalili su i više hitaca

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.