Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučani dobili novu trgovinu "IQ Mobile"

BANJALUKA - Građani Banjaluke odsad imaju mogućnost izbora pregršt mobilnih telefona, tableta te svih proizvoda potrebnih za održavanje i očuvanje pametnih telefona u jednoj od najvećih trgovina mobilnim uređajima u zemlji "IQ Mobile", koja je danas otvorena u Banjaluci.

Slavko Čolak, direktor Društva "IQ Mobile", rekao je da je ponosan na novootvorenu trgovinu i siguran je da će ljudi iz grada pronaći najbolje telefone za svoje potrebe.

"Naša tvrtka svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << raste zahvaljujući podršci naših kupaca i to je razlog zašto uvijek dajemo sve od sebe da poboljšamo uslugu i podršku korisnicima", rekao je Čolak.

Istakao je da je "IQ Mobile" poznat po tome što nudi najbolje cijene i ponude, a da građani imaju priliku pronaći nove pametne telefone i dodatke poznatih brendova po povoljnim cijenama.

Dodao je da su takođe dostupni najnoviji tableti i proizvodi potrebni za održavanje i očuvanje pametnih telefona.

Trgovina se može posjetiti na adresi Veselina Masleše broj 11, a ko nije u prilici da dođe, svoj telefon može naručiti putem interneta i isporuka mu stiže na kućnu adresu u roku od 48 sati od narudžbe.

Svi kupci koji se odluče da kupe telefon u ovoj radnji do 20. maja dobiće popust od 10 odsto.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.