Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bangladeš priznao nezavisnost Kosova

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj saopštio je danas da je Bangladeš postao 114 država koja je priznala nezavisnost Kosova.

"Još jedna dobra vest. Bangladeš je priznao nezavisnost Kosova. Vest mi je službeno potvrđena pre nekoliko sati. Bile su to godine napora i lobiranja za ovo priznanje. Sada imamo 114 priznanja", napisao je Hodžaj na Fejsbuku.

Vest o priznanju Kosova potvrdilo je i Ministarstvo spoljnih poslova Bangladeša.

Bangladeš je stekao nezavisnost 1971. godine otcepljenem od Pakistana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžaj: Bangladeš priznao nezavisnost Kosova

Izvor: Blic, 27.Feb.2017

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj saopštio je danas da je Bangladeš postao 114 država koja je priznala nezavisnost Kosova..."Još jedna dobra vest. Bangladeš je priznao nezavisnost Kosova. Vest mi je službeno potvrdjena pre nekoliko sati. Bile su to godine napora i lobiranja za ovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.