Bamberg dao rok Veličkoviću!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2013, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bamberg dao rok Veličkoviću!

Srpski košarkaš ima dva meseca na raspolaganju da popravi svoje fizičko stanje.

Mora da ojača: Novica Veličković  

Kako prenosi portal "court-vision.de", Brose Baskets je "stavio na led" Novicu Veličkovića. Generalni menadžer četvorostrukog uzastopnog šampiona Nemačke, Volfgang Hejder, rekao je da će srpski košarkaš u naredna dva meseca raditi na svojoj fizičkoj pripremi, koju mora da podigne na viši nivo.

 

Sjajni košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u poslednje dve godine ima velikih problema sa kolenom, a prethodne sezone je igrao za Mega Vizuru u Superligi Srbije kako bi pokušao da se vrati u formu.

 

Bamberg je ponovo izašao na tržište i u potrazi je za krilnim centrom koji bi zamenio Veličkovića u narednih 60 dana. Nemački tim se nalazi u Grupi B Evrolige, gde će im protivnici biti: Real Madrid, Anadolu Efes, Žalgiris, Emporio Armani i Strazbur.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bamberg dao rok Veličkoviću!

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2013

Srpski košarkaš ima dva meseca na raspolaganju da popravi svoje fizičko stanje.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.