Baloteli: Dugo sam čekao dres Milana

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Dugo sam čekao dres Milana

Fudbaler Mančester Sitija Mario Baloteli doputovao je večeras iz Engleske u Italiju gde bi nakon lekarskih pregleda, trebalo da potpiše ugovor sa Milanom.

Ovaj 22-godišnji napadač italijanske reprezentacije rekao je da je dugo iščekivao da zaigra za "roso-nere".

"Igrao sam za nekoliko drugih timova i nisam mogao da dođem u Milan, ali čim mi se pružila šansa da dođem, potrčao sam. Dugo sam iščekivao da zaigram za Milan. U Mančester Sitiju nisam dobro započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezonu, ali se nadam da ću u Milanu igrati dobro", kazao je Baloteli za klupsku televiziju.

Baloteli je pravo sa aerodroma otišao na lekarske preglede, a potom će, ukoliko rezultat bude povoljan, potpisati četvorogodišnji ugovor.

Po pisanju italijanskih medija, transfer Balotelija koštao je 20 miliona evra, a on će godišnje primati po oko četiri miliona evra.

Svi u Milanu su srećni zbog dolaska Balotelija, ali onaj koji je najtužniji je njegov, sada već bivši, menadžer Roberto Manćini.

"Svima u klubu je teško, jer je Mario bio važan igrač za nas. Sa njim smo za dve godine osvojili Premijer ligu i FA Kup. Mislim da još može da napreduje i zato je dobro što se vratio u Italiju", rekao je Manćini za engleske medije i demantovao da više nije mogao da toleriše Balotelijevo nepredviđeno i kontroverzno ponašanje.

"Za mene je Mario kao jedno od moje dece. Možeš da se svađaš sa njim, ali na kraju ćeš ga voleti. Znam dosta vremena da posvetim igraču, a njemu sam možda najviše. Bilo je zaista emotivno kada je rekao da ide", dodao je Manćini.

Iako će debitovati u četvrtak, a zvanično predstavljanje zakazano je za petak, Balotelijev dres već se našao u prodaji, i više ga skoro ni nema!

Za samo dva sata, koliko se našao u prodaji, navijači Milana su kupili čak 2.000 dresova na kojima je ispisano ime ovog nestašnog napadača.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.