Balasevic Volim Zagreb necu nikada u Banjaluku

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balasevic Volim Zagreb necu nikada u Banjaluku

Novosadski kantautor Đorđe Balašević još jednom je pokazao neshvatljivu mržnju i podsmeh prema sopstvenom, srpskom narodu, koga je brutalno uvredio usred Zagreba!

Balašević je, naime, pre dve večeri, tokom koncerta u zagrebačkoj "Areni", ničim izazvan izjavio da bi "voleo da svake godine u decembru nastupa u glavnom gradu Hrvatske, kao i da više nikada neće otići u Banjaluku"!?!

Banjaluka je grad iz kojeg mi stalno šalju neke poruke. Čuvamo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << metak za tebe, kažu. Moj odgovor je: Super... mislim nije lepo što čuvate metak za mene, ali je lepo što ste neki ipak sačuvali. Otići ću u Banjaluku kada se u tom gradu okupe svi oni koji su bili na mom prošlom koncertu, podvukao je Balašević, aludirajući na to da u glavnom gradu Republike Srpske danas živi manje Hrvata nego pre rata devedesetih godina. On je, konačno, u najavi pesme "Nevernik", u kojoj pominje Banjaluku, ponovio da više nikada neće otići u taj grad!?!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže za Informer da ni njega, a veruje, ni veliki broj stanovnika RS ne dotiču Balaševićeve izjave.

- Način na koji se on dodvorava Hrvatima je skandalozan. I pored toga mu u Srpskoj ne bi zafalila ni dlaka sa glave, ali bi sigurno pobrao prezrive poglede - istakao je Dodik, dodajući da svako sam bira svoj put i svoju ciljnu grupu:

- Republika Srpska sigurno neće patiti zbog Balaševića. Daleko mu lepa kuća - zaključio je Dodik.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.