Bajkeri i rokeri za Srbe na Kosovu

Izvor: RTS, 28.Jun.2009, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bajkeri" i rokeri za Srbe na Kosovu

Tradicionalno na Vidovdan, oko hiljadu motociklista stiglo je u Kosovsku Mitrovicu na manifestaciju "Bajk rok Misija". Karavan je iz Beograda krenuo jutros, a usput su im se pridružili motociklisti iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Karavan od oko hiljadu motociklista stigao je u Kosovsku Mitrovicu, na muzički spektakl "Bajk rok Misija 3 - Kosovo i Metohija" .

Ovo je treća po redu akcija "Harli Dejvidson kluba Srbija", a na koncertu srpskih rok bendova u Kosovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mitrovici svirali su "Riblja čorba", "Đorđe David end gang", "Ju grupa", "Partibrejkers", "Kraljevski apartman", "Far", "Tatu"..

Predsednik "Harli Dejvidson kluba Srbija" Milić Radević rekao je da su bajkeri prvi put za Kosovsku Mitrovicu otišli iz čiste znatiželje, drugi put zato što su građani tražili da oni dođu, a treći put zato što je ova akcija prerasla u tradiciju.

Karavan bajkera krenuo je iz Beograda, sa platoa Doma Narodne skupštine. Motociklisti su prošli kroz Kragujevac, Kraljevo i Rašku, da bi preko administrativnog prelaza Rudinice, ušli na Kosmet. Kod Čačka su im se pridružili bajkeri iz Bosne i Hercegovine, a kod Raške motociklisti iz Hercegovine i Crne Gore.

Humanitarna pomoć koju su prikupili učesnici "Bajk-rok" misije bila je postavljena na koncertnoj bini u Mitrovici, a organizovano je i dobrovoljno davanje krvi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajkeri krenuli ka Kosovkoj Mitrovici

Izvor: S media, 28.Jun.2009

Karavan nekoliko stotina motociklista krenuo ispred platoa Doma Narodne skupštine ka Kosovskoj Mitrovici gde će biti održan spektakularan bajkerski dogadjaj "Bajk rok Misija 3 - Kosovo i Metohija" . ..Ovo je treća po redu akcija "Harli Dejvison kluba Srbija", a na koncertu srpskih rok bendova u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.