Bajern doveo Rodea iz Ajntrahta!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern doveo Rodea iz Ajntrahta!

Sebastijan Rode, kome u junu ističe ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, potpisao je na četiri godine za Bavarce

Bajern iz Minhena osvojio je “salataru” u Nemačkoj, juriša na ušati pehar Evrope, a pored svega završava veliki posao i van terena. Bavarci su produžili ugovor sa Arjenom Robenom, Danteom, već ranije angažovali Roberta Levandovskog iz Dortmunda, a sada su bez obeštećenja doveli Sebastijana Rodea (24).

Vezista Ajntrahta iz Frankfurta, kome u junu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ističe ugovor, potpisao je na četiri godine, a trenutno je van akcije zbog povrede hrskavice kolena.

“Izuzetno sam zadovoljan zbog transfera. Bajern je sledeći veliki korak za mene. Želim da se ovde razvijem i osvojim što više trofeja sa mojim budućim saigračima”, nije krio ushićenje Rode.

Nova akvizicija Bajerna odigrala je do sada 17 utakmica u Bundesligi ove sezone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.