Bajdenovo izvinjenje ženama ili ne?

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajdenovo izvinjenje ženama ili ne?

Bivši potpredsednik SAD, Džo Bajden se danas nije baš direktno izvinio ženama, koje su se žalile da su se zbog njegovog ponašanja nelagodno osećale.

"Žao mi je što nisam razumeo više, nije mi žao zbog mojih namera. Ne kajem se za bilo šta što sam uradio", rekao je Bajden, preneo je AP.

Bivši potpredsednik je dodao da nikada nije bio namerno neučtiv prema ženi, ili muškarcu.

Bajden je danas izjavio da još uvek razmišlja da se kandiduje na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sledećim predsedničkim izborima 2020. godine, i da je sve bliži konačnoj odluci.

Nekoliko žena je ranije optužilo je bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena za neprimereno ponašanje.

Ejmi Lapos je ranije izjavila da je Bajden, dodirivao njeno lice obema rukama i trljao nos o nos pre deset godina, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Lapos (43) bivša je pomoćnica Bajdenu, a kaže da je on "neprimereno dodirivo" tokom humanitarne večeri u jednoj kući u Hartfordu 2009. godine.

"Nepozvana pažnja nije u redu. Objektivizacija žena nije u redu", rekla je Laposova, tražeći da se Bajden ne kandiduje za američkog predsednika.

Ona nije prva koja je optužila Bajdena, juče je Lusi Flores, čiju kampanju u Nevadi je Bajden podržao, rekla da je on poljubio u teme na jednom predizbornom skupu 2014. godine.

"Nikada nisam iskusila nešto tako očigledno neprikladno", napisala je Lizi Flores, preneo je BBC.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden izbegao da se direktno izvini ženama

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2019

Bivši potpredsednik SAD, Džo Bajden se danas nije baš direktno izvinio ženama, koje su se žalile da su se zbog njegovog ponašanja nelagodno osećale Bivši potpredsednik SAD, Džo Bajden se nije baš direktno izvinio ženama, koje su se žalile da su se zbog njegovog ponašanja...

Nastavak na Večernje novosti...

(VIDEO) "Nisam namerno bio neučtiv prema njima!" Da li se to Bajden ipak izvinio ženama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 00:31

Bivši potpredsednik SAD Džo Bajden se nije baš direktno izvinio ženama, koje su se žalile da su se zbog njegovog ponašanja nelagodno osećale...- Žao mi je što nisam razumeo više, nije mi žao zbog mojih namera. Ne kajem se za bilo šta što sam uradio - rekao je Bajden, preneo je AP...Bivši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.