Bajden pred nokautom, odlazi u prošlost?

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 09:07

Bajden pred nokautom, odlazi u prošlost?

Rezultati nove nacionalne ankete su razočaravajući za Bajdena.

Oni su pokazali da je njegov rival Donald Tramp dodatno povećao svoju prednost u izbornoj trci.

On je imao pet procenata više u hipotetičkoj utakmici na opštim izborima. Bajden dvocifreno zaostaje po pitanjima koja su najvažnija biračima. Tramp je po pitanju ekonomije ispred za više od 20 procenata. Isto važi i za borbu protiv nasilja.

Šef Bele kuće se "udvara" latino glasačima, kritičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasačkom bloku u kojem anketa pokazuje da su Bajden i Tramp izjednačeni. Bajden takođe zaostaje za Trampom za više od 30 procenata po pitanju imigracije i bezbednosti granice, dok se Senat priprema da usvoji novi dvopartijski zakon o imigraciji koji će verovatno okončati kontroverznu politiku poznatu kao "uhvati i pusti".

Ukoliko bi se danas održali izbori, Tramp bi dobio 47 odsto glasova, a Bajden 42 odsto, pokazuje anketa koju je sproveo En-Bi-Si.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.