Bajatović: Vojvođanska vlast apsolutno katastrofalna

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Vojvođanska vlast "apsolutno katastrofalna"

Potpredsednik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da je politika DS-a i LSV-a u Vojvodini pala i dodao da je izlaz iz krize u pokrajini u izborima, ukoliko demokrate nastave svoju "autističnu politiku".

"Politika onih koji su sve ovo vreme tvrdili da su ‘jedini pravi’ predstavnici Vojvodine, a to su pre svega DS i LSV, jednostavno je pala. Pala je na polju prava, na ekonomskim pokazateljima i na volji građana", rekao je Bajatović u intervjuu novosadskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Dnevniku". On smatra da aktuelna pokrajinska vlast, koju predvodi DS, "nema pozitivnih rezultata, nego su oni apsolutno katastrofalni" i dodaje da umesto odgovora na sporna pitanja poput Razvojne banke, Fonda za kapitalna ulaganja i drugih, "demokrate spočitavaju opoziciji da hoće po svaku cenu da uzme vlast u Vojvodini".

Bajatović je istakao da su SVM, SNS i SPS ponudili politički dijalog, "kao izlaz iz svekolike krize u Vojvodini", jer u tim strankama smatraju da se može postići saglasnost o dovoljnom broju tema koje su u interesu građana. Međutim, kao je dodao, DS-u je bio problem "čak i da sedne sa nama is SPS-a, SNS-a, DS S-a, SRS-a...", kazao je Bajatović.

U vezi sa započetim razgovorima i pregovorima o rešavanju problema u pokrajini, on je ocenio da je "namera Lige socijaldemokrata Vojvodine otvoreno trgovačka - da se što bolje interesno-politički pozicionira", a da je "taktika Demokratske stranke da kupuje vreme".

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Bajatović: Izbori su izlaz iz krize u Vojvodini

Izvor: Blic, 28.Sep.2014

Potpredsednik SPS-a i direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović izjavio je danas da je politika DS-a i LSV-a u Vojvodini pala i dodao da je izlaz iz krize u pokrajini u izborima, ukoliko demokrate nastave svoju “autističnu politiku”...“Politika onih koji su sve ovo vreme tvrdili da su ‘jedini pravi’...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.