Izvor: Press, 22.Avg.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahatost u centru BG: Preti obrušavanje klizišta VIDEO

Beograd -- Najsvežiji primer bahatosti investitora je slučaj u ulici Aleksandra Stamboliskog na teritoriji opstine Savski venac.
Foto:
































>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Na gradilištu obmotanom pavom trakom, radnici su, nakon što su nadležni zabranili radove, neometano ušli na posed i posle samo nekoliko sati nastavili svoj posao.
Za sada radnici samo rasčišćavaju teren. Gradnja još nije poccela. 

Kako saznajemo u Opštini Savski venac su pre pet dana otvorili zapisnik o spornim radovima, ucinili su sve sto je unjihovoj nadleznosti, a to je zatvaranje zatvaranje gradilista i postavljanje trake. 

Sada su na potezu građevinska i komunalna inspekcija koji nam nisu obezbedili sagovornika, a kako saznajemo inverstitor je u procesu dobijanja dozvole za gradnju. 

Vlasnika nismo uspeli da pronađemo. Opština Savsk venac naložila mu je da zatrpa rupu koja je iskopana, ali,se on oglušio i o tu naredbu. Najveći problem na placu jeste klizište zbog čega može da bude oštecena imovina, pa čak i životi stanara u tom kraju. 

S obzirom na to da na gradilištu još uvek nije počela gradnja iz Opštine Savski venac su nam rekli da ništa konkretnije ne mogu da urade. 

Ulica nije prometna, ovo je naselje sa privatnim kućama što je možda bio dodatni motiv investitora da baš ovde započne gradnju.

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.