Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahami: Srušio se avion, poginulo svih 9 putnika

Svih devet putnika i članova posade poginulo je kada je mali avion pao prilikom sletanja na aerodrom u Friportu, na ostrvu Veliki Bahami, saopštile su vlasti tih ostrva.

"Avion 'Lirdžet 36' poleteo je juče posle podne sa aerodroma Linden Pindling, glavnog aerodroma na Bahamima, koji se nalazi u blizini glavnog grada Nasau", saopšteno je iz Ministarstva transporta i avijacije Bahama.

U saopštenju se dodaje da se avion, prilikom slijatanja na međunarodni aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gran Bahama, srušio i da je poginulo svih devet putnika.

Žrtve su biznismeni koji su se uputili na ostrvo Veliki Bahami na versku konferenciju.

Uzrok pada aviona još nije poznat, a letelica je potpuno uništena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.