Bačka Palanka kupila novo vozilo za otpad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2009, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka Palanka kupila novo vozilo za otpad

BAČKA PALANKA - Izdvajanjem 12,5 miliona dinara iz budžeta opštine Bačka Palanka omogućena je nabavka novog, savremenog komunalnog vozila za odvoženje otpada.

Prema rečima predsednika Opštine Bačka Palanka Koste Stakića, koji je predao vozilo JKP Komunalprojekt, u pripremi je nova opštinska Odluka o komunalnim delatnostima, koja podrazumeva obavljanje delatnosti JKP Komunalprojekt na celoj teritoriji opštine.

Do sada je JKP raspolagalo sa 3 vozila za odvoženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komunalnog otpada, koja su u proseku stara 15 godina.

"Da bi se delatnost preduzeća vezana za odnošenje smeća pored grada proširila i na većinu od 13 naseljenih mesta, neophodna je bolja tehnička opremljenost, što je nabavkom novog vozila donekle i omogućeno", naglasio je Milenko Krneta direktor JKP Komunalprojekt Bačka Palanka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.