Bačena eksplozivna naprava na lokal u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena eksplozivna naprava na lokal u Nišu

Niška policija traga za osobom koja je u noći između utorka i srede bacila eksplozivnu napravu na lokal u Knjačevačkoj ulici, kazali su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

"U eksploziji koja nam je prijavljena dva časa iza ponoći nije bilo povređenih lica, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Uviđaj je obavljen, ali motivi napada za sada nisu poznati", rekli su u policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, na prodavnicu PVC stolarije bačena je bomba kašikara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Durlanu - napad na lokal

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019

U noći između utorka i srede na jedan lokal u Knjaževačkoj ulici u Nišu bačena je, kako kažu u policiji, eksplozivna naprava. Povređenih nije bilo, ali se još ne zna ko je i zbog čega počinio ovo krivično delo...U policiji kažu da se eksplozija desila oko 2 sata nakon ponoći...Prijavljeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Bombom na prodavnicu PVC stolarije u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Nov.2019

Kako su saopštili iz PU Niš, policija traga za osobom koja je u noći između utorka i srede bacila eksplozivnu napravu na prodavnicu PVC stolarije u Knjaževačkoj ulici u Nišu...U eksploziji koja se dogodila oko dva časa posle ponoći, srećom nema povređnih, ali je pritom načinjena veća materijalna...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.