BUDUCE KOMSIJE Devin kupuje stan u blizini Miroslava

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDUCE KOMSIJE Devin kupuje stan u blizini Miroslava

Miroslav ilić i Devin Antonović uskoro bi mogli da postanu komšije.

Pevačev vanbračni sin, kojeg je pre 30 godina dobio s ljubavnicom Mirjanom Antonović, namerava da kupi stan u Višnjičkoj banji, naselju u kome Slavuj iz Mrčajevaca decenijama živi sa suprugom Gordanom.

Antnoviću se mnogo svideo taj kraj jer je miran, a s druge stane, nije mnogo udaljen od centra prestonice. A, i otac, koji ne želi da ga prizna ni da ga vidi, bio bi mu u blizini. Tako bi Devin, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ukoliko bi se često sretali u komšiluku, mogao da izvrši pritisak na njega da konačno porazgovaraju o svemu što se dogodilo.

 - Budući da Ilić živi u takozvanim karingtonkama, koje su tipične za američko podneblje, ne treba da čudi to što je baš u tom naselju Devin odabrao da se skući - priča sagovornik "Kurira" koji je insistirao na anonimnosti.

Miroslavu nije bilo svejedno kada je saznao ko bi mogao da mu bude komšija:

 - Ma, šta to mene interesuje? Neka kupuje šta god ko želi i gde želi. Ja gledam svoja posla i svima bih to preporučio -  izričit je bio ilić.

Devin i njegova majka nisu odgovarkli na pozive i poruke novinara.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.