BRNABIĆ O POTEZU PROGLASA: Sami su priznali PREDAJU pred Vučićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:16

BRNABIĆ O POTEZU PROGLASA: Sami su priznali PREDAJU pred Vučićem

Epski debakl opozicije.

Premijerka Ana Brnabić ocenila je danas da je jedan od izbornih uslova koje je izneo Proglas da nijedna lista ne sme da nosi ime Aleksandra Vučića, jer su time sami priznali kapitulaciju pred Vučićem.

- Kakav epski debakl opozicije! Njihovi saborci, veće "mudraca" iz Proglasa, nakon višenedeljnih analiza i promišljanja, izašli sa tim da je 'minimalni uslov' za izbore da nijedna lista ne sme da nosi ime Aleksandra Vučića! Priznali, sami, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvanično, da ni na jednom nivou, ni protiv koga, nikada ne mogu da pobede, nigde u Srbiji, ukoliko je, sa druge strane, čak i samo ime Aleksandra Vučića - napisala je Brnabić na društvenoj mreži X.

Какав епски дебакл опозиције! Њихови саборци, веће "мудраца" из Прогласа, након вишенедељних анализа и промишљања, изашли са тим да је "минимални услов" за изборе да ниједна листа не сме да носи име Александра Вучића!

Признали, сами, званично, да ни на једном нивоу, ни против…

— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 15, 2024

Ona je navela da uz svu medijsku mašineriju i uz godine dehumanizacije i kriminalizacije i njega i njegove porodice ne mogu da pobede njegovo ime.

- Uz 24-časovni program o tome koliko je zao, lud, tiranin, psihopata, šef mafije, lopov, nepomenik, izdajnik, ratni huškač, ruski čovek koga su Amerikanci doveli da prizna Kosovo*....i šta sve ne. Uz sve to, jednostavno ne mogu da pobede njegovo ime. Kakva nemoć. Kakvo priznanje potpunog i kompletnog poraza. Kakav festival slabost - ukazala je Brnabić.

Ona je dodala i da umesto da se trude da nekada u budućnosti budu bolji od Vučića, da pokažu da su vredniji, da znaju više, da rade više, imaju bolji program oni kažu: "Zabranite ne samo Vučića, već i njegovo ime!".

"Umesto da se trude da budu bolji od Vučića"

- Baš na Dan državnosti, isti oni koji su od stranaca sami tražili da uslove i sankcionišu njihovu zemlju i njihov narod, ukoliko ne pristanu na gaženje sopstvenog suvereniteta, i zvanično su potpisali potpunu kapitulaciju pred Vučićem. Kosmička pravda - istakla je Brnabić.

Proglas je ranije danas na konferenciji za novinare izneo set, kako su naveli, minimalnih izbornih uslova među kojima je navedena revizija biračkog spiska, da potpisi za podršku kandidaturi budu overeni kod notara ili u sudu, a da u nazivu liste ne sme da bude ime onoga ko nije kandidat.

Izvor:Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.