BRNABIĆ I JANKOVIĆ NA SEDNICI KRIZNOG ŠTABA: Da li možemo da očekujemo STROŽE MERE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 14:27

BRNABIĆ I JANKOVIĆ NA SEDNICI KRIZNOG ŠTABA: Da li možemo da očekujemo STROŽE MERE?

Konferencija će biti održana u Palati Srbija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i imunolog Srđa Janković obratiće se danas na konferenciji za medije Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Srbije od zarazne bolesti COVID-19.

Iz Vlade Srbije navode da je na današnjoj konferenciji omogućeno prisustvo predstavnicima televizijskih redakcija i novinskih agencija. Podsećaju da se, imajući u vidu da postoji veliko interesovanje medija za konferencije za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinare Kriznog štaba za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, a da se konferencije održavaju u zatvorenom prostoru, primenjuje praksa naizmeničnog prisustva medijskih redakcija.

Predstavnici medija trebalo bi da poštuju propisane mere i da sa sobom imaju zaštitne maske, zbog sprečavanja širenja zarazne bolesti i očuvanja zdravlja svih učesnika konferencije i predstavnika medija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.