BRITANIJA PODRŽAVA FRANCUSKU U BORBI PROTIV TERORIZMA Oglasio se Džonson

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 14:46

"BRITANIJA PODRŽAVA FRANCUSKU U BORBI PROTIV TERORIZMA" Oglasio se Džonson

Prema poslednjim izveštajima, u napadu su ubijene tri osobe

Britanski premijer Boris Džonson nazvao je napad u francuskoj Nici varvarstvom i napomenuo da Velika Britanija podržava Francusku u borbi protiv terorizma i netolerancije.

- Bio sam šokiran kada sam ujutro čuo vesti iz Nice o varvarskom napadu u Notr Damu. Saosećamo sa žrtvama i njihovim porodicama, Britanija je čvrsto i zajedno sa Francuskom protiv terorizma i netolerancije - napisao je Džonson na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviteru.

I am appalled to hear the news from Nice this morning of a barbaric attack at the Notre-Dame Basilica. Our thoughts are with the victims and their families, and the UK stands steadfastly with France against terror and intolerance.

— Boris Johnson (@BorisJohnson) October 29, 2020

Muškarac naoružan nožem napao je jutros vernike u katedrali Notr Dam u centru Nice. - jedna žena i dva muškarca. Napadač je zadržan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.