BRAK ZA SRČANI UDAR: Buđenje uz ljubav!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAK ZA SRČANI UDAR: Buđenje uz ljubav!

Šale su toliko okrutne, ponekad veoma bolne i najčešće su vezane za neobična i šokantna buđenja

Bračni paru uživa da se zeza i to rade od dana kada su se venčali. Njihove šale ponekad su veoma opasne da se graniči sa srčanim udarom.

Oni su na Jutjub objavili video nazvan "Oh my God i'm doing this with my wife when I get married".

Njihove šale su toliko okrutne, ponekad veoma bolne i najčešće su vezane za neobična i šokantna buđenja. Međutim, posle prepada sve se završi u smehu i nema ljutnje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

STRAVA BUĐENJE: Zezanje koje se samo njima sviđa

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013

Šale su toliko okrutne, ponekad veoma bolne i najčešće su vezane za neobična i šokantna buđenja..Bračni paru uživa da se zeza i to rade od dana kada su se venčali. Njihove šale ponekad su veoma opasne da se graniči sa srčanim udarom...Oni su na Jutjub objavili video nazvan "Oh my God i'm...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.