BOMBA NA PARKINGU POLICIJE U ZUBINOM POTOKU

Izvor: Kurir, 07.Nov.2011, 04:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA NA PARKINGU POLICIJE U ZUBINOM POTOKU

ZUBIN POTOK - Pripadnici Kfora uništili su su nešto iza ponoći ručnu bombu koja je pronađena na parkingu policijske stanice u Zubinom Potoku na severu Kosova.

U eksploziji, koja je uznemirila žitelje Zubinog Potoka, nije bilo povređenih, a nije pričinjena ni materijalna šteta na vozilima i objektima. Bomba koja je na parkingu policijske stanice, kako pretpostavljaju u policiji, bačena večeras oko 22 časa, na sreću, nije eksplodirala.

Specijalizovana jedinica Kfora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uspešno je neutralisala ovu eksplozivnu napravu 15 minuta iza ponoći, a od detonacije zatresla su se stakla na obližnjim kućama. U policiji, kako je rečeno Tanjugu, ne znaju šta bi mogao da bude motiv za pokušaj bombaškog napada, ni ko stoji iza tog incidenta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba na policiju u Zubinom Potoku

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2011

Na parking policijske stanice u Zubinom Potoku u nedelju uveče bačena je ručna bomba koja na sreću nije eksplodirala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Neutralisanje

Izvor: RTV Pink, 07.Nov.2011

Uništena bomba pronađena na parkingu policijske stanice. . . Pripadnici Kfora uništili su nešto iza ponoći ručnu bombu koja je pronađena na parkingu policijske stanice u Zubinom Potoku na severu Kosova. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.