BOLESNO - RADNIK SUPERMARKETA STAVLJAO ŽILETE U PROIZVODE: Kamera ga snimila na delu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 12:44

BOLESNO - RADNIK SUPERMARKETA STAVLJAO ŽILETE U PROIZVODE: Kamera ga snimila na delu

Zaposleni u supermarketu, izjasnio se krivim za neovlašćeno podmetanje potrošačkih proizvoda nakon što su u proizvodima pronađene oštrice žileta

Nikolas Mičel (39) iz Dovera u državi Nju Hempšir, otpušten je sa posla u junu 2020. godine, jer je uhvaćen kako ulazi u supermarket, otvara vitrine gde se nalazila hrana i stavlja nešto u baze za picu koje su se prodavale u tom marketu.

.

Kasnije tog dana, tri kupca prijavila su da su pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oštrice žileta u testu za picu koje je kupljeno u supermarketu.

Po prijemu žalbi od kupaca, osoblje supermarketa uklonilo je ostale baze za picu i u procesu pronašlo još najmanje jednu bazu sa oštricama žileta.

Kasnije tog dana, policijska uprava primila je poziv iz lokalnog supermarketa u vezi sa slučajem gde je prijavljeno da se sumnja da je zaposleni stavljao žilete u testo "Portland Paj Pice".

- Pregledom snimaka sigurnosnog nadzora prodavnice, otkrivena je osoba koja je neovlašćeno uzimala i otvarala pakovanja testa za picu - rekle su vlasti.

Supermarketi raspisali su opoziv za sve proizvode od testa i sira iz "Portland paj pice" koji se prodaju u 184 prodavnice u Njujorku, Masačusetsu, Vermontu, Nju Hempširu i Mejnu.

pic.twitter.com/IPMEMXF2gM

— pensador (@sakriosamime) June 26, 2021

Supermarket je uklonio sve proizvode ove fabrike sa svih polica prodavnica i zaustavio dopunjavanje proizvoda na neodređeno vreme , navodi se u saopštenju kompanije, a prenosi Daily star.

Taj opoziv je kasnije proširen i na brojne druge supermarkete u toj oblasti, iako nisu zabeležene povrede ili bolesti povezane sa incidentom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.